top of page
Vrijwilligers: Over ons
DSC05836%20(Small).JPG

Vrijwilligerswerk en stage in India/België 

Als vrijwilliger of stagiair(e) kan je meedraaien binnen de verschillende projecten van Samugam Foundation vanuit je eigen interesses/studie. Je krijgt begeleiding vanuit de organisatie in India en indien gewenst ondersteuning van één van onze vrijwilligers in België. 

 

Er bestaat ook de mogelijkheid om vrijwilligerswerk te doen bij Samugam Belgium. Je kan deel uitmaken van het vaste vrijwilligersteam, of nu en dan bijspringen op een activiteit.

Laat maar van jullie horen, we helpen je graag verder! 

 

  

Foto Tips & Tricks.jpg

Tips & Tricks 

Jonas.png

Vrijwilliger Samugam & oprichter Fair And Square

Jonas Mallisse

Na mijn hogere studies vertrok ik samen met Lotte richting India. Lotte zou er haar stage doen, ik zou enkele weken blijven als vrijwilliger & daarna verder reizen in Azië. Vrij snel werd duidelijk dat de projecten bij Samugam te interessant waren om er zo snel te vertrekken. Uiteindelijk bleef ik bijna een half jaar plakken. 

Leren werken in een compleet andere samenleving was voor mij een  ongelofelijke ervaring! Toen ik enkele jaren later terugkeerde naar Pondicherry zag ik het potentieel van 'Sewing the Seeds', het naaitatelier. Tijdens die reis startte ik, samen met Lien Uten, Fair And Square op.

Interesse?

Neem contact op met ons

Samugam is mede mogelijk dankzij de steun van provincie West-Vlaanderen en Noord Zuid raad Izegem.

Bedankt voor de inzending!

bottom of page